Letališka cesta 32j, 1000 Ljubljana
01/520 82 80

Izobraževanje

naša izobraževanja

Kaliopa izvaja osnovna in specializirana izobraževanja za gradbenike, arhitekte, geodete, strojnike in uporabnike iz drugih strok, ki na tak ali drugačen način spreminjajo in urejajo prostor.

Izobraževanja se izvajajo v Ljubljani in Celju, po dogovoru je možno izvesti tečaj ali delavnico tudi pri naročniku. Termin delavnic in tečajav so lahko v naprej določeni, po dogovoru lahko izvedemo tečaj tudi na lokaciji pri naročniku.

Posebnost naših tečajev so majhne skupine, kjer se lahko osredotočimo na posameznika. Možnost je zakup individualnih ur in pomoč pri projektih in študiju.

Skozi čas smo se orientirali v izobraževanje inženirjev in strokovnjakov, ki so zaposleni na občinskih upravah in javnih podjetjih, zato nam vprašanja in problemi strank niso tuja. Naša posebnost so tudi izobraževanja GIS orodij prilagojenih za prakso , kjer smo edini ponudnik v Sloveniji.

Technology is not just a tool. It can give learners a voice that they may not have had before – George Couros

TEČAJ V OKOLJU 
gis
TEČAJ programskE opremE
kaliopa
TEČAJ programskE opremE
autodesk
TEČAJ PROGRAMSKE OPREME
hexagon

stopite v stik

Če smo Vas prepričali z naborom naših tečajev ali če imate kakšno dodatno vprašanje nas pokličite ali napišite in z veseljem vam bomo odgovorili. Tečaje izvajamo ter prilagodimo potrebam strank!