Scroll Top
Letališka cesta 32j, 1000 Ljubljana
01/520 82 80

Kaliopis

pomembne stvari je potrebno

zapisati na list

KALIOPIS je brezplačna revija podjetja Kaliopa, katera je začela izhajati leta 2006. V njej Kaliopa predstavlja rezultate svojega dela na občinah ter v komunalnih in ostalih podjetjih.

Žal v reviji ni dovolj prostora za vse, kar bi želeli predstaviti, vseeno pa smo vsaj približno zajeli različne tematike, s katerimi se dnevno ukvarjamo, saj je naša želja imeti revijo, v kateri boste vi, drage bralke in bralci, našli zanimive informacije.

Rdeča nit prve revije je seveda »Kaliopa se predstavi«. V njej nismo želeli omenjati referenc naših zvestih poslovnih partnerjev, temveč samo pokazati skupni rezultat našega minulega dela na občinah, v komunalnih in ostalih podjetjih.

Druga številka Kali[o]pisa je kolaž strokovnih člankov razdeljenih po dejavnostih podjetja in te formule smo se držali tudi pri nadaljnjih izdajah. Članki so napisani z jasnim namenom, da približamo novosti, ki so se pri nas »dogodile« v obdobju med izidom vseh številk Kali[o]pisa. Članki so avtorsko delo zaposlenih v Kaliopi skozi leta z naslovi po lastni iniciativi.

Naslovnica 1
Kaliopis [1]
naslovnica 2
Kaliopis [2]
Naslovnica 3
Kaliopis [3]
Print
Kaliopis [4]

pred davnimi časi

Prijatelji nam očitajo, da preveč delamo, tako da se še hvaliti ne utegnemo. No, v vsaki šali je nekaj resnice. In danes je pred vami tisto, s čimer se lahko po štirih letih intenzivnega dela pohvalimo. [Izsek iz revije Kaliopis 1]

.. Skupaj z ekipo vam bomo predstavljali tiste vsebine, ki jih doživljamo, izvajamo, programiramo in učimo pri nas – v podjetju Kaliopa.
book