Scroll Top
Letališka cesta 32j, 1000 Ljubljana
01/520 82 80

Navi Trigger

navi trigger

DELI LOKACIJO NA ENOSTAVEN NAČIN

Želite poiskati lokacijo preko karte in nato sprožiti vašo priljubljeno aplikacijo za navigacijo (npr. SYGIC, HERE, …)? Želite shraniti vašo trenutno lokacijo ali poljubno lokacijo na karti za kasnejšo uporabo? Želite nekomu sporočiti kje se nahajate? Če je odgovor vsaj na enega od zgornjih vprašanj pritrdilen, potem je ta aplikacija prav za vas.

  • Avtomatsko aktiviranje izbrane aplikacije za navigacijo iz npr. SMS ali EMAIL sporočila
  • Iskanje naslova in aktiviranje aplikacije za navigacijo
  • Shranjevanje priljubljenih lokacij
  • Shranjevanje in deljenje moje trenutne lokacije
  • Dodajanje spletnih strani, ki se odprejo ob odpiranju povezave s podano lokacijo

kako deluje?

Aplikacija omogoča deljenje vaše geo-lokacije s prijatelji preko SMS, Emaila, Messengerja,… s posredovanjem povezave (linka), ki vsebuje informacije o koordinatah. (t.i. Navi-Link). Z Aplikacijo Navi-Triger lahko shranite vaš trenutni položaj s poljubnim poimenovanjem za kasnejšo uporabo (poiskati, navigirati do , deliti z prijatelji). Shranimo lahko več položajev.

Ob prejemu SMS-a ali elektronskega sporočila s položajem Navi-Link, aplikacija Navi-Triger avtomatično odpre in nastavi končno destinacijo v naši izbrani navigaciji (kot npr.  Here, Sygic, Google Maps,…) ali celo uporabnikove spletne strani, ki upoštevajo Navi-Link.

Za uporabo ni potrebno imeti vključenega podatkovnega prenosa (primerno za uporabo v okolju Roaming) saj SMS, GPS in prednaložene navigacijske karte le-tega ne potrebujejo. Dodate lahko tudi ime vaše uporabniške spletne strani kot vašo priljubljeno navigacijo, ki lahko bere Navi-Link.