Scroll Top
Letališka cesta 32j, 1000 Ljubljana
01/520 82 80

Hexagon

hexagon

GEOSPATIAL

Zagotavlja učinkovit in napreden sistem za vaše prostorske potrebe. Hexagon Geospatial združuje visoko napredne tehnologije za fotogrametrijo, daljinsko zaznavanje, GIS in povezovanja z ostalimi sistemi in senzorji. Hexagon Geospatial rešitve integrirajo senzorje, programsko opremo in uporabniške tokove v inteligentni informacijski ekosistem, ki zagotavlja koristne informacije.

1) m.app portfolio

Hexagon Smart M.App je platforma za enostavno uporabo in je namenjena tako velikim podjetjem kot samostojnim razvijalcem. Uporablja se za izdelavo za lahkih in dinamičnih aplikacij, ki rešijo specifični problem. V eno samo aplikacijo lahko združujemo vsebino, poslovne tokove dela in geoprocesiranje ter tako pretvorimo podatke v pametno digitalno resničnost. Glavni namen Hexagon Smart M.Appa je uporabnikom predstaviti analitične poglede na to, kaj je bilo, kaj bi lahko bilo, kaj bi moralo biti in nenazadnje kaj bo.

2) Power Portfolio®

Predstavlja izdelke podjetja Hexagon Geospatial v obliki t.i. Suite-ov in ponuja najboljše tehnologije za  fotogrametrijo, daljinsko zaznavanje, GIS in kartografijo. Paketi proizvajalca, ponudnika in platforme vsebujejo globalno priznane izdelke, na katere se zanašate vsak dan.

Producer Suite

Producent Suite vam omogoča, da zbirate, obdelujete, analizirate in razumete neobdelane geoprostorske podatke ter na koncu zagotavljate  uporabne informacije. To vključuje t.i. desktop GIS-a, daljinsko zaznavanje in fotogrametrijo.

Produkti:  ERDAS IMAGINE® , GEOMEDIA® ,IMAGESTATION® , GEOMEDIA ADD ONSERDAS IMAGINE ADD ONS, GEOMEDIA MAPPING MANAGER , IMAGINE PHOTOGRAMMETRY , DRUGI t.i. PRODUCER PRODUKTI

Ponudnik Suite

Ponudnik Suite  omogoča, da vse svoje geoprostorske in poslovne podatke organizirate v eno centralizirano knjižnico in jih preko spleta delite z drugimi. Zmogljiva tehnologija stiskanja optimizira zahteve po prostoru na disku in na koncu zmanjša vaše skupne stroške lastništva.

Produkti: ERDAS® APOLLO, GEOCOMPRESSOR , COMPRESSION , COMPRESSION PRODUCTS

Platform Suite

Platform Suite vam omogoča, da informacije posredujete prek spletne, mobilne ali pametne rešitve. Izdelajte in razširite prilagojene geoprostorske aplikacije in rešitve s prefinjenim naborom tehnologij, usmerjenih v razvijalce.

Produkti: GEOMEDIA® SMART CLIENT , GEOMEDIA® WEBMAP , GEOSPATIAL PORTAL , GEOSPATIAL SDI

3) Luciad Portfolio

LuciadRIA je odgovor na današnje zahteve po zmogljivih in lahkih aplikacijah v brskalniku. LuciadRIA podpira trenutno najnaprednejše spletne tehnologije WebGL, HTML5 in JavaScript, da doseže hitrost spletnih aplikacij primerljiv z namiznimi aplikacij. Je interoperabilna rešitev za 2D in 3D podatke, ki podpira OGC standarde.

Izobraževanje in prodaja

Kontaktirajte nas na info@kaliopa.si ali pokličite na 01 520 82 80 in nam sporočite vaše želje nakupa ali izobraževanja. Zaradi velike stopnje strokovnosti večino izobraževanj organiziramo individualno ali v sodelovanju s podjetjem Hexagon.